Umeå Open över för i år!

Umeå Open är över för den här gången och givetvis blev ingen besviken i år heller. För mig var den givna höjdpunkten Hello Saferide. Lite orolig var jag för att mina förväntningar skulle vara för höga – det är lätt att bli besviken när man verkligen längtar efter någonting. Men alla tveksamheter kom på skam och Annika Norlin levererade verkligen. Annika är verkligen en av Sveriges största scenpersonligheter och den som missade henne under Umeå Open bör göra bot och bättring å det snaraste och försöka se henne live när tillfälle ges. Men givetvis var det inte bara Annika som bjöd på suverän livemusik och hela Umeå Open var en enda stor framgång. Jag får nog lov att återkomma i framtiden och skriva lite mer detaljerat om 2015 års Umeå Open.

Härligt att kunna vara utomhus

Umeå Open markerar också på sätt och vis att våren är över och sommaren snart är här. Själv försöker jag vara så mycket utomhus som möjligt för att verkligen kunna ta till vara på den sol som bjuds. Jag håller redan på att förbereda mig genom att skaffa lite snygga utemöbler. Bara för att man är utomhus behöver man ju inte sitta på marken, liksom. Och den som inte tror att det finns snygga utemöbler utan det bara handlar om tråkig rotting och liknande, gå till www.trademax.se. Där kan vi snacka om snygga utemöbler, faktiskt så snygga att de lika gärna kan användas inomhus. Det är också därifrån jag köper i princip alla mina nya möbler, något som jag tror jag har nämnt tidigare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *