Sova, sova, sova – säng, säng, säng

Nya sköna sängen
Nya sköna sängen

Jag är en människa som är i stort behov av sömn. Det finns få saker som jag tycker om så mycket som att sova. Många gånger, framför allt under vardagarna, så börjar min längtan så fort jag kommer hem efter jobbet. Jag längtar efter att ha ätit klart, och gjort alla andra måsten, så att klockan kan bli tillräckligt mycket så att det känns rätt att gå och lägga sig. Faktum är att jag skulle kunna gå och lägga mig direkt vid sex när jag kommer hem, men det känns faktiskt alldeles för extremt. Med ett sådant behov av sömn behövs också rätt typ av säng för syftet.

Jag är faktiskt helt förälskad i min säng, och det är nog en bidragande orsak till att jag längtar så mycket efter sömnen. Sängen jag har nu är den mest bekväma jag någonsin haft, och det passar perfekt, både för min kropp och för rummet. Dessutom var sängen inte speciellt dyr, utan jag fick den till ett riktigt bra pris, om man jämför med det man hittar i butiker.

Jag beställde nämligen min säng från Trademax, en kanske okänd butik för många, men en butik som verkligen levererar klass och stil. Det var först svårt att tro på priserna på hemsidan, för det var alldeles för billigt, men efter att ha beställt så insåg jag att vissa saker faktiskt är så bra som de ser ut. Köpet av sängen från Trademax var helt enkelt ett mycket lyckat inköp och att jag nu sover som en liten bäbis är ett tydligt bevis på det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *