Om Mackans blogg

Du ska känna dig otroligt välkommen till min blogg! Jag som skriver här heter Markus och jag bor och frodas här uppe i norra Sveriges metropol, Umeå. Den här bloggen kommer i princip att uteslutande handla om musik, men det kommer också att bli en del vardagliga betraktelser av vad som händer och sker i mitt liv. Det ska bli en spännande utmaning att fylla den här bloggen med innehåll, och faktum är att jag kommer att låta den få leva lite sitt eget liv och att innehållet snarare växer fram än att det tvingas fram av mig. Det kan betyda att det emellanåt blir lite spretigt, men jag har en grundläggande plan kring vad det hela kommer att handla om.

Det kommer helt enkelt att handla om musik i allmänhet och Umeå Open i synnerhet. Umeå Open är en gigantisk festival för popmusik som håller till inomhus, vilket gör det möjligt att också titta på konserter under vintertid. Sommaren är alltså inte den enda tiden på året som du kan beskåda och njuta av musiken, vi här uppe i norr har öppnat upp den svenska musikscenen och sett till att det också går att få samma utmärkta festivalupplevelse när det är minus 15 grader ute. Dessutom slipper man allt som har med väder och vind att göra, och risken för att få gräsfläckar på byxor och skor är helt obefintlig.

Det ska bli kul att ta er med på min bloggresa, för helt ärligt så vet jag inte riktigt var den kommer sluta. Allt jag vet är att jag har ett fint utrymme att fylla med innehåll och det i sin tur förpliktigar, men samtidigt kan jag inte låta innehållet styra mig, utan det är jag som ska styra innehållet. Det är med andra ord en spännande stund vi har framför oss, och det ska bli intressant att se vad ni tycker om det!